Ingrediente: un somotei mai mic sau jumătate dintr-un somotei mai mare cu capul (nu partea de la coadă), sare, piper, o lingură făină, 100 ml ulei de calitate (de măsline), o lingură sos de soia, sos chutney de tomate. (vezi reţeta)
Metodă: Se sărează peştele în prealabil, se dă prin făină se scutură şi se prăjeşte uşor într-un wok, pe toate părţile, până se rumeneşte. În acest stadiu se adaugă sosul de soia dizolvat cu două linguri de apă, se acoperă cu un capac şi se înăbuşă pentru un minut. Se adaugă sosul chutney de tomate se corectează de gust cu sare, piper, eventual încă puţin zahăr, oţet sau lămâie. Se serveşte fierbinte, alături de orez fiert la aburi. Trebuie să iasă un fel de mâncare în care peştele ramâne cu gust sărat (nu foarte tare, desigur), iar sosul e dulce-acrişor.

